Abdestlik

Bir eğitim için gittiğimiz ofiste, tuvalet kabininde bizi bekleyen sürpriz: abdestlik.
Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Belki abdestlik değildir, o zaman daha da ilginç olur tabi tuvalet kabininde klozetin yanındaki bu şey. Ecnebilerde "bide" denen bir şey var, ama onun musluğu böyle yukarıda olmuyor.

4 yorum:

Hakan Uraz dedi ki...

Bunda ne var ki böyle abartılacak. Müslüman bir ülkedeyiz ve günde 5 vakit, mesai saatleri içinde 2-3 defa namaz kılmak gerekiyor. Ki geçtim ibadeti, sağlık sıhhat, vücudu dinçleştirip kendini getirmek için bile gün içinde ayakkabı çorabı çıkarıp buz gibi suyla yıkamak iyi gelir. Bunun içinde bu tip lavabo ideal. Her ofiste olmalı.

Gözde GÜL dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gözde GÜL dedi ki...

bu lavabodan çok bi önceki yorum fena şaşırttı beni.
şimdi üstadım iyi güzel söylüyorsun,ibadete saygı duyalım.iyi güzel.ben, ibadet edeceğim diye okul öğretmenlerini buz gibi soğukta bekletip,birkaç tanesinin ertesi gün okula gelemeyecek kadar üşütmesine sebep olan servis şoförüne saygı duymam.okula atanan öğretmenin ilk geldiğinde müdür odasında müdürü abdest terlikleri ayağında,paçaları sıvanmış bir şekilde bulup,tanışma gereği tokalaşmak için elini uzattığında o eli havada bırakan müdürü tanımam,saygı duymam.

şimdi elinizi vicdanınıza koyun,o lavaboyu her ofise sizi dinçleştirsin diye mi istiyorsunuz?
kılıf!
hamallar,inşaat işçileri,çiftçiler vb ne yapsın?boyunlarına bağlarsınız artık seyyar bi lavabo.çünkü her insan vücudunu dinçleştirmek için bu lavabodan edinmeli!

iş ahlakınızı anlayamadım ben kusura bakmayın.ben şişen ayaklarımla,patlayan boğazım,kısılan sesimle gurur duyuyorum.aldığım maaşı hakettiğime inanıyorum.eve gelince de ''VÜCUDU DİNÇLEŞTİRİP,KENDİNE GETİRMEK İÇİN'' duşa giriyorum.siz de öyle yapın.banyo terlikleriniz,ofisinizde,odanızda değil de olması gereken yerde,banyoda kalsın.yük etmeyin diye söylüyorum (kılıf)

selim dedi ki...

Arkadaş tabi ayak rahatlatmak için değil, eminim ki çok iyi uyduğunuz iş ahlakının da üzerinde olan Allah'ın emrini yerine getirmek için namaz kılıyordur.

Son günlerde en çok okunan yazılar

 

bu ne be? Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger