Pazartesi Sendromu

Günde bir ürün modası, farklı şekiller alarak devam ediyor. Son olarak, sadece pazartesi günleri belirli ürünlerin ucuza satıldığı pazartesisendromu.com açılmış. Uzun süredir online mağazacılık yapan gedikgross'un açtığı siteyi ve uyguladığı sistemi beğendim, ama henüz deneme fırsatım olamadı. Deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.

Belki de bu tip sitelerin maddi olarak karlı olmasını sağlayan bir sistem kurulmuş sonunda. Bundan önce günde bir ürün satan siteler hep tek başlarına bir marka olmaya çalışan ve başka bir site ile bağlantısı bulunmayan sistemlerdi. Günde tek bir üründen 20-30 tane satarak da kimsenin doğru düzgün para kazanamayacağını tahmin edersiniz.

Pazartesi Sendromu ise, hem daha çok ürünü stokta tutmasını sağlayan, hem de ürünün elde kalması gibi bir sorunla uğraşmak zorunda olmayan bir işleyişe sahip: Gedik'te zaten satılan ürünleri, bir günlüğüne indirimle satıyor, o gün geçtikten sonra da eski fiyattan satmaya devam ediyor. Tek başına karlı bir site olmasa bile, ana siteyi tanıtarak ve yeni kullanıcılar çekerek işlevini yerine getiriyor.

0 yorum:

Son günlerde en çok okunan yazılar

 

bu ne be? Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger